Üdvözlet Magyarország első és legnagyobb Tribes oldalán. Ez az oldal a Supernatural című sorozatból alakult egy mellék sorozat. Világunk megegyezik a siker sorozatéval. Ám itt ebben a városban 5 családé a hatalom. Tarts velünk, regisztrálj, játssz, élvezd! És vigyázz soha nem tudhatod, ki búvik meg a sötétségben.
Oldal alapítása.: 2014.05.23
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Tárgy: Lucas Leinster - Mágus - Tom Felton Vas. Jún. 01, 2014 4:16 pm
Lucas Leinster
Mágus ↯ 24 ↯ Tom Felton
Te vagy az én egy szem testvérem, az én bátyám. Világ életedben nagyravágyó voltál. Mindig is törekedtél a rosszra, szinte már rögeszmésen. Fogalmam sincs miért, hisz a családban senki olyan nem volt akitől ezt eltanulhattad volna. Te valahogy más vagy mint én, a szöges ellentétem. Emlékszem kiskoromban sokszor bántottál, és egészen 18 éves koromig előfordult, hogy megpróbáltál ártani nekem. Onnantól kezdve megszakadt a kapcsolatunk. Én ugyanúgy szeretlek azóta is, hisz a testvérem vagy, és nem tudok rád haragudni. Mióta elváltunk egymástól szörnyű dolgokat tettél. Eladtad a lelkedet csak azért, hogy hatalmat szerezz. Embereket öltél.. Mi történt veled? Mi tett ilyenné?
//A karakterrel kapcsolatban semmi más kikötésem nincs. Még annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy ugyebár Cassie nem tud semmit a természetfelettiről, ezért róla se. Tehát szeretném ha ez még nem kerülne napvilágra. Terveim vannak ezért is lenne nagy szükségem rá. Nagyon várlak bátyó! //