Üdvözlet Magyarország első és legnagyobb Tribes oldalán. Ez az oldal a Supernatural című sorozatból alakult egy mellék sorozat. Világunk megegyezik a siker sorozatéval. Ám itt ebben a városban 5 családé a hatalom. Tarts velünk, regisztrálj, játssz, élvezd! És vigyázz soha nem tudhatod, ki búvik meg a sötétségben.
Oldal alapítása.: 2014.05.23
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
Tárgy: Re: Woodson regionális könyvtár Szomb. Május 31, 2014 9:33 pm
Violet & Hanzel
Csiripeltem bébi, de nem vagyok veréb..
Unatkoztam, de nagyon ami érdekes, mert nem szokásom az unalom. Ki voltam már éhezve a gyönyörre, de úgy gondoltam, hogy most okos magányos lányokat kéne felcsípnem akik odaadó szeretők lesznek. Biztos léptekkel haladtam a könyvtárba, hogy véghez vigyem a tervemet és megszerezem amit kell egy csinos, önbizalom hiányos aktakukactól. Beléptem, rá kacsintottam a könyvtáros nénire aki biztos azt hitte e vagyok szíva. De engem nem érdekelt jót mosolyogtam rajta és már rajta voltam a tervemen. Szemem sarkából megláttam egy vörös teremtést, hirtelen megfordultam, közelebb mentem hozzá ls a fölébe súgtam. - Csak nem Violet Duranthoz van szerencsém. - vettem rá igéző barna szemeimet a lányra.
a hozzászólás névnak készült, szószám szót tartalmaz, és írás közben a zenecím című számot hallgattam. comment-comment-comment