Üdvözlet Magyarország első és legnagyobb Tribes oldalán. Ez az oldal a Supernatural című sorozatból alakult egy mellék sorozat. Világunk megegyezik a siker sorozatéval. Ám itt ebben a városban 5 családé a hatalom. Tarts velünk, regisztrálj, játssz, élvezd! És vigyázz soha nem tudhatod, ki búvik meg a sötétségben.
Oldal alapítása.: 2014.05.23
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Tárgy: Oliver Blackwell - Dzsinn - Robert Downey Jr. Csüt. Május 22, 2014 3:43 pm
Oliver Blackwell
Dzsinn ↯ 345 ↯ Robert Downey Jr.
Ő volt az a dzsinn, aki engem felkarolt, amikor tinédzser koromban jelentkeztek nálam képességeim. Amikor először megmutatkoztak, nem tudtam mihez kezdjek, olyan erőhöz jutottam akkor, amit nem tudtam kontrollálni. De ő segített mindenben, amire akkor szükségem volt. Megtanított uralni képességeimet és meg tudni ki is vagyok. Nélküle biztosan nem sokáig húztam volna, hisz hamar rám bukkan volna egy vadász a nagy kalamajka miatt, amit magam után hagytam. Mondhatni apám helyett apám volt, az egyetlen személy életemben, aki igazán törődött velem. Amúgy egy vicces és tréfás "ember".
U.I.: További ötleteink is vannak a karakterhez, de azt majd PM-ben megbeszéljük.