KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Tribes

Tribesfrpg

Üdvözlet Magyarország első és legnagyobb Tribes oldalán. Ez az oldal a Supernatural című sorozatból alakult egy mellék sorozat. Világunk megegyezik a siker sorozatéval. Ám itt ebben a városban 5 családé a hatalom. Tarts velünk, regisztrálj, játssz, élvezd! És vigyázz soha nem tudhatod, ki búvik meg a sötétségben.

Oldal alapítása.: 2014.05.23

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (43 fő) Vas. Szept. 29, 2024 12:06 pm-kor volt itt.

Vérfarkasok:
2
Alakváltók:
4
Ghoulok:
2
Szirének:
-
Dzsinnek:
2
Angyalok:
1
Démonok:
3
Vámpírok:
-
Boszorkányok:
3
Vadászok:
-
Emberek:
2
Nők:
13
Férfiak:
7
Legutóbbi témák
» a
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptyKedd Ápr. 21, 2015 8:13 pm by Mackenzie Collins

» Maradni szeretnék
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptyHétf. Júl. 07, 2014 2:53 pm by Mackenzie Collins

» Friss
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptySzomb. Júl. 05, 2014 6:44 pm by Mackenzie Collins

» LOST GIRL FRPG
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptySzer. Jún. 18, 2014 10:42 am by Vendég

» New Day FRPG
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptyVas. Jún. 15, 2014 3:36 pm by Vendég

» Utcák
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptySzomb. Jún. 14, 2014 2:38 pm by Lex Greyson

» silencio
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptySzomb. Jún. 14, 2014 2:09 pm by Vendég

» Smart Bár
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptySzer. Jún. 11, 2014 12:10 pm by Kieren Cains

» Aaron Lockhart
Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptyKedd Jún. 10, 2014 6:04 pm by Aaron Lockhart

Megosztás

Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Chloe Wallance

I live in eternal darkness, my name is
Chloe Wallance
I'm a shape shifter, I can look like you.

↯ posts : 12
↯ join date : 2014. May. 23.
↯ age : 33
↯ residence : ↯ in Nathanial arms
↯ hobbies : ↯ fun and entertainment

Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum Empty
TémanyitásTárgy: Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum   Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum EmptyVas. Május 25, 2014 9:10 am

COLE HOLCEY
ALAKVÁLTÓ ↯ 26. ↯ CHANNING TATUM

Te vagy az én egy szem bátyám, akire (egyedüli módon) homályosan emlékszem a gyermekkoromból. Érdekes, nem de, hogy te vagy az egyetlen, akinek az emléke megmaradt bennem, de.. mégsem teljes az emlékkép. Még nem. Mivel.. semmit sem értek még. Azt sem, hogy ha te is emlékszel rám, ha nem felejtettél el, akkor miért nem kerestél fel miután a szüleink túladtak rajtam? Egyáltalán miért nem akadályoztad meg, hogy megtörténjen? Természetesen tudom, hogy gyermek voltál te is, de azért mégis.. mégiscsak a testvéred vagyok. Annak ellenére is, hogy (ha te még nem is sejted, a testvérünk már igen) miattam került az a vadász a környéketekre, aki megölte a szüleinket.

(Üzenettel várlak kedves megalkotó, amiben leírok mindent, amit tudnod kell még magadról. Mert hidd el.. van mit.)

Vissza az elejére Go down

Cole Holcey - Alakváltó - Channing Tatum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Cleo Holcey - Alakváltó - Sarah Hyland
» Chloe Wallance - Alakváltó - Mila Kunis
» CHRISTOPHER GREY - ALAKVÁLTÓ - MATT BOMER

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tribes :: Alapok :: Karakterek :: Keresett-